arrangementen

Eindeloos Gourmetten

Het eindeloos gourmet arrangement is het ideale arrangement voor een gezellige avond uit. U kunt zich met dit arrangement totaal uitleven, u bent tenslotte zelf de chef-kok!

lees meer

Cocktails & Nachos Night

Het perfecte begin van je zaterdagavond. Cocktails and Nachos Night is iedere zaterdagavond tussen 19.00 en 24.00 uur. Het arrangement bestaat uit één cocktail per persoon, één portie Nachos per baan en één uur bowlen.

lees meer

Bowling & Burgers

Elke zondagmiddag tussen 14.00 en 19.00 uur is het Burger time bij Hendriks Bowling. Het is de ideale invulling van de zondagmiddag. Er is keuze uit drie soorten 100 % Rundvlees Burgers te weten:

lees meer

Kidz Party

Je kinderfeestje vier je bij Hendriks Bowling! Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes een middag bowlen.

lees meer

Driegangenkeuzemenu

Wenst u in een ongedwongen sfeer te genieten van heerlijke gerechten, dan is het driegangenkeuzemenu de perfecte keuze. U heeft de keuze uit drie voorgerechten, zes hoofdgerechten en als afsluiter geniet u van een heerlijk kopje koffie of dame blanche.

lees meer

Tienerparty

Ben je te oud voor een kinderfeestje maar wil je toch je verjaardag vieren met je vrienden en vriendinnen? Dan is de tienerparty echt iets voor jou!

lees meer

Partybuffet

Het partybuffet arrangement is geschikt voor gezelschappen bestaande uit minimaal twintig personen. Het arrangement is inclusief twee uur bowlen of kegelen. Het arrangement bestaat uit:

lees meer

Bowlen met School

Wil je met je klas of wilt u met uw klas komen bowlen bij Hendriks Bowling dan is dit mogelijk. Wij maken graag voor u een arrangement op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

lees meer